Place card botez cu ingeras mobil - inovativ si decorativ in acelasi timp

Plicuri de bani pentru botez, place card 3 D, marturie botez sau card de multumire?

Sunt toate patru la un loc plus un element decorativ 3D pentru un botez deosebitPozele vorbesc de la sine.

Plicuri bani botez labe cu inger alb ce tine 2 inimi si aripi mobile cu un text de multumire

Verso plic bani botez alb cu ingeras decupat din carton cu aripi mobile decupate din carton alb argintiu si bleu sidef, lipit pe un plic alb sidefat

Detaliu plic bani pentru botez cu ingeras decupat 3D cu 3 aripi mobile pe care este scris un text de multumire


Plicurile de bani pentru botez au fost create special pentru botezul gemenilor Andreas si Rafael, doi ingeri asteptati cu mare dragoste in familia lor.

Am realizat acest place card de botez decorativ si marturie pentru botez in acelasi timp, raspunzand unei cereri speciale pentru o forma de plic de bani deosebita, cu un ingeras cu aripi.
A fost o adevarata provocare pe care am primit-o insa cu mult drag.

Am ales aripile mobile pe care sa apara textul de multumire pentru a crea un efect magic si interes deoarece aripile erau partial desfacute si trebuiau manevrate pentru a citi textul in intregime. Cartoanele fine, speciale, alb, argintiu si bleu sidefat, au fost alese cu mare grija pentru a se integra in decorul alegant al restaurantului iar printul gri, discret, unind ansamblul in mod subtil. Elementul mobil (capsa) este acoperita discret cu autocolant argintiu insa este perfect mobila. Ingerasul este prins pe plic cu un lipici temporar, pentru a putea fi desprins si oferit ca marturie de botez invitatilor.

Aceste plicuri de bani pentru botez se potrivesc foarte bine in decorul unui restaurant elegant, cu o atmosfera feerica, de basm, aproape eterica: alb, argintiu, pene, margele, cu decoratiuni fine, fete de masa de damasc, candelabru stralucitor si aranjamente florale deosebite cu flori diafane.



Detaliu plicuri de bani botez cu ingeras decupat din carton alb sidefat si 3 aripi mobile prinse cu capsa printate cu text de multumire pentru botez

Place card botez si marturie ingeras 3D cu aripi mobile ce tine 2 inimi in maini pentru botezul gemenilor Andreas si Rafael

Detaliu place card cu ingeras 3D cu 3 aripi mobile si inimi in alb argintiu si bleu sidefat

Invitatii la botez au fost surprinsi de decorul deosebit si textul de multumire ascuns in aripile mobile, pe care le-au desfacut cu interes pentru a citi si pe care l-au desprins cu drag pentru a-l pastra ca amintire.

Aceste carduri personalizate / marturii deosebite pentru botez sau alte modele custom le puteti comanda in magazinul nostru online www.asiris.ro sau la tel. 0740 184 124 - Adriana Seculin.
Realizam cu placere modele noi, la cerere.

P.S. Foarte curios, desi deseori numim copii ingeri primiti in dar evitam sa-i reprezentam asa, ca si cum ne-am teme sa-i pierdem ca si ingeri.