Cum accesorizam un botez cu tematica Micuta Balerina?

O idee frumoasa, dulce si originala pentru un botez personalizat este tematica Micuta BalerinaI se potriveste oricarei fetite delicate, cuminte, o fiinta gingasa si puternica in acelasi timp, ca o adevarata artista. 
Un botez personalizat este intotdeauna binevenit si mereu pretuit, o amintire atat pentru parinti, nasi, bunici, rude cat si pentru invitati.

Invitatii botez Micuta Balerina

Asiris Atelier va propune mai multe modele de invitatii botez tematice. La comanda putem realiza modele unice, personalizate.

Invitatii botez Balerina decupata in forma de floare 




sau

Invitatii botez Balerina tip carte postala deosebita




❤ Numere de masa pentru botez cu balerina 

Numerele de masa pot fi balerine decupate si atasate pe bat de bambus de pus in aranjamentele florale sau pot fi suport pe masa, ca in variantele de mai jos:

Balerine decupate din carton roz pentru decoratiuni florale sau numere de masa

Numar de masa pentru Botez Mica Balerina suport masa


❤ Meniuri botez tematica Mica Balerina tip carte



❤ Carduri de asezare botez tematic Mica Balerina tip balerin



❤ Ghirlanda botez tematica Mica Balerina cu numele bebelusei


❤ Plicuri de bani botez tematica Mica Balerina 




Aveti mai jos si alte idei de accesorizare a unui botez tematic pentru fetita - Micuta Balerina, personalizat si inedit in acelasi timp.


Idee poza botez fetita cu balerini crosetati si legati cu fundite roz de satin

Mentionam ca ideile si imaginile decoratiunilor sunt preluate in mare parte de pe Pinterest si sunt cu titlu informativ. Puteti vedea si alte idei, tutoriale precum si sursele pozelor urmarind boardul nostru special de pe Pinterest: https://goo.gl/XMzF5z


Pentru intrarea in sala unde se desfasoara botezul puteti opta pentru decoratiuni gen baloane decorate cu tull si initiale din flori, o forma de balerina decupara si decorata special:

Idee decor intrare sala botez sau party balerina cu baloane roz si tullIdee decor intrare sala botez fetita cu decupaj balerina si fusta tull roz

In sala puteti decora cu confetti in culori asortate, baloane invelite cu tull, scaune imbracate in alb si tull, decorate cu fundite roz.

Idee aranjare sala eveniment botez fetita balerina cu scaune invelite in costum balerina si fundite rozBaloane colorate invelite in tull si legate cu flori pentru decor botezGhirlanda de confetti cercuri alb, roz si auriu pentru decor sala botez sau party balerina

Candy-bar-ul sau desertul poate fi deosebit atat ca forma cat si ca si continut: capsuni invelite in ciocolata alba si roz, marshmallow imbracate in balerine, cupcakes decorate cu elemente roz, un tort asortat si topper din balerini roz.

Idee desert botez fetita sau party balerina capsuni invelite in ciocolata alba si roz


Tort in roz si alb cu decor balerini roz pentru botez sau party fetita
Cupcakes cu decor costum balerina si fusta din crema roz pentru botez sau party fetita
Ca marturii va propunem cutiute roz decorate cu fundite din organza alb si cruciulite argintii. Puteti opta pentru un bomboane speciale, aranjate in forma de tort, sau migdale ambalate in costum de balerina.

Idee marturii botez fetita tematica balerina cutii roz cu funda alba si cruciulite argintii

Tort din bomboane aurii si fundita roz
Idei marturii botez fetita balerina costum roz cu flori si suport saculet cu migdale albe




Idei decor candy bar fetita balerina cu etichete pe scobitori si pom-pom roz

Mai jos aveti meniu personalizat botez balerina creatie Asiris Atelier, carduri de asezare sub forma de balerini cu numele fiecarui invitat, decoratiuni pentru aranjamente florale.

Set papetarie botez sau party Micuta Balerina cu meniu, carduri de asezare si text de bun venit

Meniu botez fetita si carduri de asezare sub forma de balerini roz

Card de asezare botez sau party sub forma de balerini roz cu numele invitatului



Aranjament floral trandafiri roz si flori mici, delicate albe cu decor balerina decupata din carton

Redam aici un tutorial despre cum puteti realiza un pom pom din hartie creponata. Asezati mai multe straturi de hartie creponata si o strangeti egal in dreptunghiuri succesive munte - vale (sus / jos). Rotunjiti marginile, legati centrul cu o sfoara sau o sarma si incepeti sa ridicati fiecare foaie de hartie creponata, de pe stanga si drepta. Cand ati terminat aranjati uniform foile si legati elementul deorativ.

Tutorial realizare pompom roz din hartie creponata pentru decor sala eveniment


Va putem ajuta cu realizarea seturile de papetarie personalizate - invitatii botez, numere de masa, decupaje balerine, carduri asezare, meniu botez, confetti, etichete candy-bar, pom-poms, cutii de marturii trimitand un mail la office@asiris.ro sau un telefon la 0740 184 124 - Adriana Seculin. Pozele etichetate cu marca Asiris Atelier ne apartin si reprezinta produse realizate pe comanda.

Va invitam sa visati si sa realizati un eveniment inspirat, asa cum vi-l doriti si care sa ramana amintire.

Pentru idei si sfaturi puteti apela oricand la ajutorul nostru: 0740 184 124 Adriana Seculin