O idee interesanta pentru un meniu de botez elegant. Invitatii vor fi incantati!

Meniu de botez in forma de evantai partea de bauturi

A sosit bebe, sunteti fericiti si obositi. Ai discutat cu nasii si a sosit timpul sa organizati botezul. Ai ales o sala eleganta si iti doresti ca totul sa se armonizeze.
Vrei ceva mai special pe masa, inca un mod discret prin care sa-ti exprimi recunostinta si atentia fata de invitati si care sa se incadreze si in buget.


Iti propunem sa alegi un meniu de botez individual, in forma de evantai, elegant si interesant in acelasi timp.



Meniu de botez elegant in forma evantai mancare

Meniuri de Botez Elegante in forma de evantai cu ciucuri aurii din carton crem auriu
Pe o parte a meniului poti trece meniul de mancare iar pe cealalta parte cel de bauturi. Forma deosebita, cartonul cu irizatii aurii, detaliile discrete de design si ciucurasul vor spune o poveste frumoasa despre eveniment. Poti personaliza pe culorile salii sau aranjamentelor, poti folosi alte elemente de grafica pentru a crea o atmosfera armonioasa cu ce mai este pe masa sau in sala.

Plic de bani pentru botez asortat cu evantaiul avand atasat un ursulet marturie cu poza bebelus
 Si pentru ca stim ca te framanti, ai vrea sa fie totul totusi vesel, haios dar si elegant iti pregatim si plicuri de bani pentru botez cu poza bebelusului, in forma de ursulet, daca e baietel sau de floare, daca e fetita.

Comanda aceste meniuri de botez evantai din magazinul nostru online www.asiris.ro, trimite intrebarile sau doleantele tale pe mail, pe adresa office@asiris.ro sau suna pentru o comanda speciala, la telefon 0740 184 124 Adriana Seculin