Invitatii botez online, numai bune de trimis pe mail [ 4 modele haioase cu desene animate pentru bebelusul tau ]

Stiu ca te grabesti, ai multe pe cap, esti obosit / obosita si nu mai ai energia si timpul necesar sa faci pregatirile de botez asa de laborioase precum cele de la nunta.
Asa ca:

Te ajutam noi sa trimiti usor si rapid, invitatiile de botez online, pe mail, pe Facebook sau pe Whats App!

Poti sa-ti anunti toti prietenii si rudele de marele eveniment, sa se bucure si ei alaturi de voi.
Invitatii botez online caractere din desene animate
Invitatii botez online cu caractere din desene animate 

Gata, ai scapat de ore bune petrecute pe calculator in cautare de modele sau furnizori, gata cu comanda minima, costurile sunt mici, nu mai te enervezi asteptand sa-ti vina curierul la usa, nu mai trebuie sa stai la coada nesfarsita de la posta sa iei coletul. Fara cont, fara parole, doar mail sau telefon intre noi si voi. Usor si rapid!

Ce trebuie sa faci?


1. Alegi un model de invitatie de botez dorit.
2. Completezi datele tale in formularul de mai jos.
    Datele tale sunt confidentiale. Intotdeauna.
3. Introduci varianta dorita, apesi Submit.

Ce se intampla?

  • Noi te contactam pe mail sau la telefon ca sa aflam daca doresti modificari de grafica, de culori, daca vrei poza bebelusului, daca ai textul pregatit si te ajutam sa-l personalizezi. 
  • In 24 ore iti aranjam grafica conform dorintelor tale, iti trimitem fisierul in format jpg, png, pdf sau ce format doresti ca sa poti trimite imediat prietenilor si rudelor tale. Iti trimitem datele pentru plata online. Ai timp tot 24 ore ca sa o platesti. Avem incredere in tine, asa cum ai si tu in serviciul nostru.
  • Daca vrei si cateva invitatii tiparite ca sa le inmanezi personal rudelor apropiate doar ne spui cate si unde sa ti le trimitem. 
Ce poate fi mai usor?


Aici ai cele 4 variante de invitatii botez online:





Daca vrei un alt model, poate ai alte idei te ajutam. Daca doresti sa faci o pagina de event pe Facebook, te ajutam. Daca vrei sa faci ai alte nebunii de decor sau de papetarie, tot noi te ajutam!
Poti lua legatura cu noi pe mailul: office@asiris.ro sau la telefon 0740 184 124 Adriana Seculin.