Idei decoratiuni botez si plicuri bani botez vesele

Decor botez si papetarie personalizata - idei pentru un botez vesel

de Adriana Seculin 

Fie ca este vorba de o fetita sau un baiat, de gemeni, evenimentul pe care il organizati este unul deosebit. Tocmai ati primit in familie un nou membru, cel mai pretios, care trebuie crestinat si intampinat cu drag de toti cei din jur.

Trebuie sa decorati sala in care veti petrece cateva ore placute alaturi de cei dragi si nu stiti ce sa faceti. Alaturi de ceea ce oferiti la masa aveti nevoie de: flori sau alt element central pe masa, meniu cu bauturi si feluri de mancare, numar de masa, carduri de asezare pentru invitati sau plicuri bani botez, numar de masa, marturii botez, tablou de asezare invitati la intrare, alte elemente de decor.

Va dam cateva idei de la care puteti sa porniti:

• reconectati-va la copilul din dvs. si aduceti-va aminte ce va placea cand erati mic / mica si personalizati decorul dupa dorinta;

• observati decorul salii in care urmeaza sa organizati evenimentul si alegeti o culoare de baza si inca una  / doua maxim pentru detalii;

• treceti in revista filme pentru copii, alegeti personaje preferate sau actuale si cereti papetarie personalizata din magazinele de specialitate;

• intrebati un prieten sau un organizator de evenimente ce s-ar potrivi la stilul dvs. si la decorul salii;

• cautati imagini de la alte botezuri sau baby shower, party for kids si inspirati-va;

• ganditi-va cum va alintati bebelusul sau cu ce diminutive il dragaliti si folositi-le ca elemente de decor: ingeras, floricica, ursulet, gandacel, gurita, papusa, bombonica, fluturas, albinuta, bondarel, gargarita, norocel, dovlecel, iepuras etc.

Puteti decora mesele, sala, candy-bar-ul sau papetaria cu elemente de acest gen - confetti sau ghirlande din flori, inimi, stelute, fluturasi, flori origami sau pompoane din hartie de matase:




Elemente de decor - flori rosii in forma de briosa

Inimioara roz din flori - decor pentru botez

Fluturasi colorati de decor pentru party, nunta sau botez

Fluturasi mari de decor pentru nunta, party sau botez

Cutii de marturii pentru botez cu flori colorate intens

Puteti face mesele mai festive, mai interesante, mai utile punad meniuri botez, numere de masa, plicuri bani botez, marturii deosebite sau carduri de asezare vesele, cu tematici diverse:



Meniu si plic de bani pentru botez baietel cu personaj cars

Meniuri de botez cu personaje vesele

Plic de bani colorat, simplu decorat pentru botez fetita

Plic de bani galben cu soricei, pentru botez baietel


Meniuri de botez pentru fetite si baieti cu ingerasi

Plicuri de bani pentru botez cu fluturasi marturie

Numar de masa, meniu si plic de bani delicate pentru botez fetita

Meniu cu numar de masa si plic ieftin botez roz si vernil

Plicuri de bani pentru botez cu flori mari colorate de hibiscus


Sala frumos decorata, cu detalii atent distribuite vor crea o atmosfera magica, asa cum merita atat familia dvs. cat si musafirii dvs. Iar acestia vor fi cu atat mai incantati cu cat le veti oferi ca martirie ceva deosebit: o cutie frumos decorata cu o lumanare parfumata, un plc de ceai aromat, cateva boabe de cafea , un amestec de condimente, pietricele decorative, un bloc notes, un magnet de frigider personalizat, o mica rama, un citat frumos inramat, un semn de carte, o poza a bebelusului sau a invitatilor la eveniment etc.

Gasiti mai jos cateva idei de cutii de marturii botez deosebite:











Pentru mai multe detalii sau o oferta personalizata va stam la dispozitie la tel. 0740 184 124 sau puteti lua legatura cu noi pe www.asiris.ro/contact.