Plicuri bani botez si marturii botez deosebite

Cauti idei pentru un botez special pentru baietel? Plicuri bani de botez diferite? Marturii botez deosebite?


Esti un parinte fericit dar si foarte obosit.
Se apropie botezul copilasului si esti stresat pentru ca stii ca nu ai timp sa le faci pe toate, asa cum ai vrea si totusi speri sa reusesti in cea mai mare parte.
Te bucuri ca baietelul tau creste repede, este sanatos si din ce in ce mai voios, mai mancacios, mai alert si mai jucaus.

Stii ca iti doresti un eveniment iesit din tipare, cu mai multa culoare, mai mult inteles, cu multe detalii, cu veselie pe chipuri, rasete in sala, duduituri pe ringul de dans, pentru ca numai asa acele momente se vor transforma miraculos in amintiri fericite pentru toti cei invitati, inclusiv pentru tine si familia ta.

Gasesti mai jos plicuri de bani pentru botez, deosebite.

plicuri bani botez bleu cu fluturi, inimi si fundita; marturii botez deosebite culoare vernil cu fluturasi, fundita si text "bine ati venit"
Plic bani pentru botez - bleu cu fluturi si inimi in relief; marturie botez - bloc notite

Plic bani botez bleu cu fluturas si inimi verzi, fundita si text de multumire

plicuri bani de botez bleu, cu fluturas si inimi si text de multumire

Culorile bleu, albastru, vernil si alb sunt culori vesele pentru un sarbatorirea unui baietel si sunt extrem de festive. Imagineaza-ti figurile incantate ale celor invitati la botez cand se vor aseza la mese si vor fi surprinsi sa vada atatea detalii, masa atat de frumos aranjata, sa citeasca cu incantare textul de multumire creat special pentru ei. Fluturasi, inimi, fundite asortate, toate in relief, nu printate ci lipite fiecare cu grija - asta inseamna munca insa si detalii de bucurie.

Te-ai saturat de vesnicele bomboane oferite cadou invitatilor pe post de marturii de botez si ai nevoie de o idee noua, de inspiratie?

Iti prezentam marturii de botez deosebite.

Marturii botez deosebite, cutie vernil cu bloc notite sau post-it decorata cu fluturi si fundita asortata

Interior marturie botez deosebita, cutie vernil cu bloc notite sau post-it galbui

Idei marturii botez deosebite create de Asiris.ro: cutie decorata pentru bloc notes, semn de carte bleu cu fluturasi si inimioare, suport lumanare parfumata, cutie mic decorata pentru cafea sau ceai aromat

Aceste marturii de botez sunt in ton cu plicurile de bani si dau un aspect festiv salii.
Atrag atentia prin culorile vesele, detaliile numeroase si prin misterul creat. Invitatii la botez vor vedea textul "bine ati venit", insa vor fi curiosi sa vada ce ascunde micul pachet. Este un lucru util in primul rand, ambalat cu grija, care va fi folosit vreme indelungata - un mic bloc de notite sau un post-it, dupa preferinte. Cel care il primeste in mod sigur il va folosi si nu va uita de unde l-a primit.

Alte idei de marturii botez deosebite, pe care le puteti pune in practica ar fi:

  • lumanare parfumata si suport din carton decorat
  • semn de carte decorat cu poze sau elemente si parfumat discret, natural 
  • suport de carton decorat pentru o ciocolatica gen Merci, Rom, Rafaello etc.
  • cutie mic decorata, pentru boabe de cafea sau ceai aromat.



Plic bani botez si marturie botez speciala pentru botezul vesel al unui baietel


Daca vrei si alte idei de plicuri bani pentru botez, invitatii de botez, meniuri si numere de masa pentru botez, gasesti in magazinul online www.asiris.ro.


Culorile si ideile alese de tine pot fi transformate in papetarie de botez deosebita, pentru un eveniment personalizat, asa cum il merita copilul tau, Si, pentru sarbatoarea unica din viata lui si a voastra, vrei sa fie totul frumos, diferit, spectaculos.

Ce culori preferi? Scrie-ne pe mail la office@asiris.ro sau pe pagina noastra de Facebook.
Abia asteptam sa stim combinatiile.