Invitatii botez deosebite, romantice, cu fluturas

Doresti invitatii de botez deosebite? Modele delicate, romantice, mov, pentru botezul unei fetite?

  • Cand iti tii odorul in brate, stii ca merita tot ce e mai bun, vrei ca primul eveniment din viata fetitei tale sa fie special, demn de aceasta mica minune.
  • Iti plac culorile pastelate si movul este printre preferinte tale, alegi cu precadere hainute in aceasta culoare.
  • Sala in care se va desfasura petrecerea de botez este frumoasa, eleganta insa mai trebuiesc cateva detalii ca sa arate cu adevarat spectaculos.
  • Te-ai saturat de vesnicele invitatii / meniuri / plicuri / accesorii printate, copiate la indigo, prafuite, fara personalitate, fara textura, fara relief.

Gasesti mai jos invitatii de botez handmade, cu fluturasi delicati mov dar si meniuri de botez, plicuri de bani, numere de masa si cutii de marturii asortate.





Sunt create din cartoane de calitate, intens colorate, texturate sau sidefate, cu elemente in relief, delicat imbinate pentru un aspect deosebit. Fluturasul parca isi ia zborul!
Cele 3 straturi de diferite culori dau substanta si amplitudine, aripile putand fi despartite individual pentru volum. Panglica delicata este asortata ansamblului.
Invitatia este creata din suport mov si interior alb care se personalizeaza cu textul dorit, nu mai necesita plic suplimentar.



Meniuri botez & plicuri de bani deosebite cu fluturasi romantici

Pentru ca totul sa se potrivesca iar tema aleasa sa se pastreze ca stil alege seturi asortate - meniuri romantice, plicuri bani botez mov, numere de masa, etichete si marturii de botez.





Sper ca ideile noastre sa te inspire si daca doresti mai multe detalii ne poti contacta la tel. 0740 184 124 - Adriana Seculin.

Daca vrei si alte idei de plicuri bani pentru botez, invitatii de botez, meniuri si numere de masa pentru botez, gasesti in magazinul online www.asiris.ro.

Preferi alte culori? Poate roz, vernil, crem sau bleu? Scrie-ne pe mail la office@asiris.ro sau pe pagina noastra de Facebook, si te ajutam cu mare drag.