Bufnita inteleapta - o noua tema pentru invitatii de botez amuzante si deosebite

Bufnița este personajul înțelept al pădurii, bun sfătuitor, prieten atent, generos şi ocrotitor - o imagine ce apare mai ales în poveștile, desenele animate şi filmele pentru copii (Bambi, Winnie the Pooh, Alice In Wonderland, The Fox And The Hound, Harry Potter).

Credem si ne dorim, cu totii ca parinti, ca aceste atribute sa fie si ale copiilor nostri. Inconstient sau constient alegem sa le spunem povesti care sa le ramana in suflet, sa-i inspire si sa-i pregateasca pentru viata. Insa am vrea sa fie vesele, speciale si diferite pentru a avea impact.

Incepe povestile copilariei lasandu-i o amintire draga, atat copilului tau cat si invitatilor tai, oferind aceste invitatii de botez amuzante si surprinzatoare. Evrika!

Invitatii botez haioase cu forma speciala de bufnita albastra cu cap mobil si

Ce incantare sa le oferi, ce surpriza sa le primesti!

Invitatii botez amuzante in forma de bufnita albastra cu cap rotitor

Bufnita albastra, decupata pe contur, cu cap rotitor, papion albastru si coada in relief

Textul este ascuns sub capul rotitor al bufnitei. Elementele in relief, papionul si codita, o fac sa para reala si nostima. 

Invitatie de botez amuzanta in forma de bufnita cu cap ce se roteste in sus si apare textul invitatiei

Text haios pentru botez, vesel colorat in bleu, portocaliu, vernil si negru

Scrisul colorat divers, hazliu, aduce aminte de veselia si poznele copilariei. Ochii expresivi, culorile armonioase, decuparea pe forma, cartonul gros, de calitate, elementele 3D si mobile, toate aceste detalii fac aceasta invitatie de botez una cu adevarat speciala.

Pereche de bufnite albastre cu cap mobil si papion decupate ca invitatii de botez

Surprinde-ti invitatii la botez cu aceasta forma deosebita si-ti vor raspunde cu un zambet larg!





Câteva date si simboluri legate de bufnite:

În mitologia greacă bufniţa este asociată cu înțelepciunea, era considerată pasărea Atenei (zeița înțelepciunii). Această pasăre fascinează în primul rând prin privirea pătruzătoare, expresivă, fiind singura pasăre cu ochii dispuşi pe partea anterioară a capului, asemeni omului, de unde provine şi acuitatea vizuală exceptională

Dintre toate semnificaţiile acestui simbol, cele mai apropiate de esenţa acestei păsări impresionante sunt cele referitoare la înţelepciune, renaştere, prosperitate, taină şi utilitate sau eficienţă. Vă propun să lăsăm deoparte superstiţiile şi poveştile din bătrâni, să înţelegem şi să apreciem calităţile excepţionale şi adaptabilitatea la mediu a acestei minunate păsări.

Astept comentariile si parerile voastre.