Papetarie Botez

Papetarie Botez
Invitatii de botez & meniuri & plicuri bani botez & marturii botez & decoratiuni botez handmade

duminică, 25 septembrie 2016

Botez baietel [ Invitatii botez handmade personalizate ]

Cauti de zor invitatii de botez pentru bebelusul tau. Vrei ceva personalizat, handmade, ceva haios si totusi sa arate frumos, sa fie diferit si cu tinuta.

Si pentru ca noi preluam si comenzi personalizate am creat aceasta invitatie speciala pentru un baietel simpatic si hotarat mare sofer. (Speram ca la mot sa aleaga de pe tava cheile masinii lui tata :))

Pentru aceasta comanda am adaptat un model de invitatie de botez haios cu elementele dorite de parinti - respectiv o masinuta amuzanta, personalizata cu numele baietelului.

Invitatii botez handmade combinatie alb cu albastru si bleu, cu scris Sweet Baby embosat pe carton cu masinuta personalizata cu numele bebelusului

Detalii invitatii botez handmade personalizate cu masinuta si numele bebelusului, funda satin bleu, carton embosat

Parintii au fost incantati sa le inmaneze iar invitatii au fost foarte bucursi sa le primeasca.

Invitatii de botez handmade speciale

Acelasi model se poate face in variante de culori si cu elemente diferite (fluturasi, stelute, barcuta, scoici, flori, inimioare), pentru fetite sau baietei. Detaliile ce fac aceste invitatii de botez deosebite sunt: cartoanele de calitate, texturate si groase, scrisul Sweet baby embosat in relief, combinatiile elegante de culori, panglica de satin asortata, accesorii frumoase 3D, numele bebelusului scris pe fluturas.
Invitatii botez handmade personalizate Sweet baby bleu

Invitatii botez handmade personalizate Sweet baby vernil cu fluturas

Invitatii botez handmade personalizate Sweet baby bleu cu scoica si barcuta

Invitatii botez handmade personalizate Sweet baby mov cu inima, fluturas si floricica

Le puteti comanda online pe acest link: Invitatii botez handmade Dulce copilas sau puteti cere detalii si alte modele personalizate pe mail: office@asiris.ro sau la tel. 0740 184 124 Adriana Seculin.