Botez tematic fetita - Ingeras roz | Idei de decor si Realizare la comanda

Setul de papetarie de botez cu tematica Ingeras completeaza decorul unui eveniment elegant, cu multe detalii speciale si rafinate pentru o fetita primita cu drag, ca un dar de la Dumnezeu.

Setul cuprinde invitatii, plicuri bani botez, meniuri botez, numere de masa, tablou de asezare invitati, marturii botez, suport marturii botez, cutii marturii bootez, guestbook deosebit, decor candy bar, ghirlanda nume bebelus. 


Set papetarie botez tematic Ingeras roz cu aripi mobile

Invitatii botez ingeras roz

Sunt realizate din carton sidefat decupat in forma de nor dublu, decorat cu perle, stele si ingeras cu aripi mobile. 

Invitatii Botez su forma de nor cu Ingeras Roz decupat cu aripi mobile si inima roz

Invitatii Botez Tematic Ingeras Roz cu pic roz personalizat si invitatie decupata in forma de nor cu ingeras atasat ce tine o inima roz


 Plicuri bani botez cu ingeras mobil

Plicurile de bani au si rol de card de asezare si card de multumire. Ingerasul are aripile mobile, este personalizat pe fiecare aripa si se poate desprinde pentru a fi oferit ca amintire.

Plic bani botez din carton roz cu Ingeras roz cu aripi mobile si inima roz

 Meniuri botez cu ingeras

Meniurile sunt din carton roz sidefat decorate cu ingeras, nor si stelute. Interiorul incapator contine atat meniul de mancare cat si cel de bauturi.

Meniu Botez din carton roz cu Ingeras roz, norisor si stelute argintii

 Numere de masa botez pe bat cu nori si ingeras roz

Numerele de masa sunt duble, fata verso, sunt decupate in forma de nori, cu stele argintii, ingeras si numar de masa in relief. Se pot infige in aranjamentul de pe masa sau intr-o vaza inalta.

Numere de masa de botez decupate in forma de nor, cu Ingerasi roz si stelute argintii


 Tablou de asezare invitati personalizat

Afisul cu aranjarea invitatilor la mese se poate face alfabetic sau pe mese. Forma interesanta, decoratiunile fac primirea mai calduroasa.

Tablou asezare invitati botez din carton argintiu cu ingeras roz si lista invitati

 Marturii botez - magneti personalizati cu plic suport din carton

Puteti oferi ca amintire aceste marturii personalizate compuse din magneti cu fotografia bebelusei, intr-un plic suport special decorat cu aripi de ingeras si inima.

Marturii Botez Ingeras roz din magnet personalizat cu poza bebelusei si suport carton

 Marturii botez bijuterie cu perle si ingerasi

Marturiile de botez tip bijuterie sunt deosebite si elegante. Daca optati pentru ele, veti arata invitatilor aprecierea dumneavoastra pentru clipele minunate petrecute impreuna in acea zi speciala.

Marturii Botez deosebite in forma de bijuterie din perle cu ingeras roz


Deasemenea se pot realiza etichete pentru candy bar, ghirlanda nume bebelus, inele pentru servetele, elemente de decor pentru perete sau masa.

Cutii marturii botez in forma de ingeras 

Daca doriti sa oferiti ca marturii bomboane, lumanarele, ingerasi, sau alte obiecte decorative sau utile le puteti oferi in aceste cutii de marturii pentru botez deosebite si in ton cu tematica ingeras.


Cutie marturie botez in forma de ingeras cu eticheta personalizata


 Decoratiuni pentru candy bar ingeras

Pentru decorarea candy bar-ului puteti opta pentru etichete asortate, de infipt in prajituri, de agatat sau de asezat pe masa.


Etichete prajituri pentru candy bar de asezat pe masa

Etichete prajituri pe bat pentru candy bar

Etichete prajituri cu panglica de agatat la candy bar


 Ghirlanda decorativa cu numele bebelusului pentru decor masa prezidiu sau candy bar ingeras


Litere nume bebelus ghirlanda decor botez



 Guestbook botez deosebit in rama, cu nori decupati si ingeras

Invitatii vor fi incantati sa-si scrie urarile de bine pentru bebelus si parinti pe aceste carduri in forma de nori. Intreg guestook-ul il veti pastra cu drag amintire pentru momentul in care va fi mare si va intelege.


Caiet de urari pentru botez - Guestbook cu nori si ingeras


Idei de decorat sala de evenimente

Puteti decora sala cu flori dar si cu baloane sau chiar pompoms si lanterne decorative roz, alb si argintiu, ca in exemplele de mai jos.


Pompoms din hartie de matase culori roz, alb si gri

Daca doriti sa creati singuri decoratiuni de acest gen va puteti ghida dupa acest tutorial, folosind hartie de matase din magazinele hobby craft.


Tutorial realizare pompoms din hartie de matase

Lampioane suspendate si pompoane, divers colorate si la preturi mici puteti gasi aici: http://www.sky-lanterne.ro/lampioane-suspendate.php


Culorile discrete, diafane, detaliile cu sclipiri delicate creaza o atmosfera de fericire, incantare. Invitatii dumneavoastra la botez se vor simti minunat pentru ca ati avut grija si ati gandit totul pana la ultimul detaliu si in mod sigur vor aprecia aceasta.

Un ultim sfat: cel mai frumos decor pentru orice eveniment este zambetul vostru. Distrati-va si fiti fericiti pentru fetita voastra proaspat crestinata.

V-am oferit idei de decoratiuni pentru botez prin care sa va personalizati evenimentul cu tematica Ingeras.

Va uram spor la pregatiri si nu uitati: pentru comenzi puteti suna la tel. 0740 184 124 Adriana Seculin sau puteti trimite un mail la: office@asiris.ro.