10 Idei de decor pentru un botez reusit

Iti doresti ceva special pentru botezul baietelul tau. Ai vrea sa fie vesel, frumos decorat, haios si in ton cu celelalte aranjamente comandate. Fie ca este o sala mare sau sufrageria de acasa iti imaginezi accente de culoare ici si colo, detalii luminoase pentru un botez vesel. Deci, vrei un efect WOW! Vrei ca bebe, voi si invitatii la botez, toti sa se simta rasfatati si incantati!

Inspiratie pentru decorul unei mese de botez pentru un baietel deosebit 


  • Alege pentru inceput o gama de culori - nuante de turcoaz, vernil, alb, argintiu. Daca doresti sa faci singura aceste decoratiuni cauta in librarii sau magazinele de hobby craft cartoane, hartii decorative si accesorii (baloane colorate, panglici, perlute, margele, snururi, nasturei, alte elemente de decor) in aceste nuante. (Kaleido, Galeria Creativ Brasov, Craft Mall, Art Hobby Creativ, Complex Art, ProfiArt, DecoCraft, Daco Art etc.)

  • Ce zici de un meniu amuzant pentru botez, personalizat in forma de salopeta, cu detalii inedite. In buzunarul embosat jucarii si biberon din carton, pe bretele butoni stralucitori, de sarbatoare ?


Meniu de botez sub forma de salopeta culoare turcoaz cu buzunar, biberon si jucarie

Meniu pentru botez in forma de salopeta turcoaz cu bretele si nasturi stralucitori, buzunar embosat


  • Decorul mesei poate sa cuprinda cateva flori de origami, in culorile alese, pe care le poti face singura. Modelul de mai jos este Kusudama

Decor pentru botez din flori origami din hartie turcoaz, venil si alb

  • Aici jos aveti un tutorial video cum sa realizezi foarte usor aceste flori din hartie, extrem de decorative: 
  • Tot pentru decor poti pregati sau comanda pompoane din hartie de matase de acest gen. Hartia de matase o gasesti la librariile mari, magazinele de hobby sau online la Klipa - plicuri colorate.
Decoratiuni pentru botez sub forma de pom pom alb turcoaz si vernil

Gasesti pe net nenumarate tutoriale pentru confectionarea unui pom pom, aici mai jos e unul dintre ele:


  • Pentru candy bar sau chiar pe mese poti alege mici accesorii de botez, vesele, cu elemente gen stele, inimi, papioane, baloane, caluti, body, carucioare, in combinatiile de culori alese, pe bete de bambus sau lemn. Le poti confectiona singura folosind perforatoare de mana si suprapunand fiecare element pe betigase.

Decoratiuni pentru botez: etichete nunate turcoaz pe bat pentru candy-bar
Etichete candy-bar pe bat in nuante de turcoaz din straturi suprapuse de elemenete decupate din carton
Detalii straturi carton divers colorate pentru etichete de botez

  • Pentru a decora masa de botez realizeaza o ghirlanda din elemente decupate din carton, combinand armonios culorile:

Decor botez: ghirlanda decorativa pe panglica turcoaz cu cercuri si inimi combinate
  • Plicul de bani poate fi un plic simplu DL pe care printezi color numele bebelusului si rogi invitatii sa faca cateva urari pentru bebelus:

Plic de bani pentru botez, printat color, cu urari pentru bebelus
  • Cutia de bani o poti confectiona singura, fie folosind una existenta pe care o imbraci in cartoane sau hartie decorativa, fie o realizezi integral din carton. Nu uita de fanta deschisa! O decorezi cu fluturi, dantela, inimi, fundite sau elemente de carton decupate:

Cutie de bani pentru botez culoare turcoaz, decorata cu dantela asortata
Elemente de decor, fluturi turcoaz cu perlute, pentru cutia de dar pentru botez
Decoratiuni pentru botez pe cutia de dar su forma de inimi albe cu fundita turcoaz

  • Cardul de asezare sau mesajul de multumire il poti ascunde intr-o forma de pampers, haioasa si decorativa. Pe eticheta poate fi numele invitatului, iar textul de multumire intr-un card interior. Detaliile embosate, fundita, margelele decorative asortate fac acest decor incantator: 
Card de asezare turcoaz sub forma de pampers cu eticheta prinsa cu ac de siguranta
Detalii decor botez: eticheta cu numele invitatului pe pampers turcoaz decupat din carton
  • Numele bebelusului il poti decupa pe litere si asambla sub forma unui banner, agatat de panglica asortata:


Litere turcoaz pentru banner de botez
 Banner de botez cu literele bebelusului
  • Nu uita de confetti divers colorat, in forma de fluturi, inimi, stele. Imprastiate pe mese sau langa candy bar vor fi mici detalii care vor atrage privirile incantate ale invitatilor.
    Distractie placuta!
Confetti in nuante de turcoaz pentru botez in foma de inimi, stele, fluturi, cercuri

Toate produsele de mai sus sunt creatiile noastre handmade Asiris Atelier, realizate la comanda pentru un botez special. Au fost confectionate cu migala, din materiale si cartoane de calitate, cu accesorii atent selectate pentru un aspect perfect armonios. 

Poti comanda aceste accesorii pentru botez din magazinul nostru online www.asiris.ro. Trimite intrebarile sau dorintele tale pe mailul office@asiris.ro sau suna pentru o comanda speciala, la telefon 0740 184 124 Adriana Seculin


Idei de decoratiuni pentru un botez turcoaz: ghirlanda, accesorii candy-bar, meniu botez in forma de salopeta, card de asezare si multumire in forma de pampers, plic de bani pentru botez, confetti din elemente decupate de carton, in nuante de turcoaz